Iskra PTC-2021L - Ѕидна греалка

  • Попуст
  • Редовна цена 3,690.00 ден
Вклучен данок.


Одлична зидна греалка, која грее и лади. Има и вентилатор функција, регулација со далечинско, лесна за монтирање и оддржување, со модерен дизајн, и бела боја, која се вклопува во секој ентериер.
• Напон: 220V-240V~50/60Hz
• Јачина: 2000W
• 2 јачини:
- 1: 1000W
- 2: 2000W
• Одржување топлина
• Заштита од прегревање
• Далечиски управувач
• Тајмер
• Индикациска сијаличка
• PTC (керамички) греачи
• Ѕидна монтажа
• Димензија (mm): 570 (Д) x 170 (Ш) x 260 (В)
• Тежина: 2,5 kg