Iskra PN4500-6 16" - Бензинска моторна пила

  • Попуст
  • Редовна цена 7,650.00 ден
Вклучен данок.


Моќна и компактна моторна пила, со 16" (406 mm) меч.
Зафатнина на моторот - 45,8 cm3
Воздушно ладење
Излезна моќност - 1,6 kW
3000 rp/m слободен тек
Кап. на садот за гориво - 550 ml
Кап. на садот за масло - 260 ml
Погонски чекор - 325 " (8255 mm)
Тежина - 5,4 kg
2 година гаранција