Iskra PN 2500 2,5kW електрична панелка

  • Попуст
  • Редовна цена 4,250.00 ден
Вклучен данок.


• Моќност: 2500W
• Напон: 220V-240V ~ 50 / 60Hz
• Самостоен со можност за монтажа на ѕид
• функција на чување на топлина
• термичка заштита • термостат
• Индикатор за статус
• Димензии на пакување (во mm): 940 (D) x 120 (W) x 500 (V)
• Тежина на апаратот: 2,5 кг
Гаранција - 2 години