Iskra PH 003 - Транспортна количка

  • Попуст
  • Редовна цена 1,350.00 ден
Вклучен данок.


580 x 300 x 120 mm (LxWxH)
MDF плочи со дебелина од 18,6 мм
Тркала: Ø 73 mm
Вртливата 360 °
ПП Тркалца
200 кг (максимум)
Тежина на апаратот: 2,5 кг