Iskra N0E-11ET-3.6-B - Батериска ножица за трева и жива ограда

  • Попуст
  • Редовна цена 2,500.00 ден
Вклучен данок.


- Напон: 3,6V
- Моќност : Li-ion Батерија (1,3Ah)
- Вртежи во празно: 1000 / min-1
- Ширина на сечење : 80 mm ( трева)
- Должина на сечење : 110 mm (ограда)
- Додатоци за косење трева
- Додатоци за сечење ограда
Гаранција: - 2 години