Iskra MR 700 - Тример со додатоци

  • Попуст
  • Редовна цена 1,390.00 ден
Вклучен данок.


Напон: 1.2V,
Моќност: 2W,
4 Додатоци кои може да се перат
Отстранува влакна од нос, веѓи, коса, уши
Сечиво со висок квалитет и острина за безболно отстранување влакна
Не ја иритира кожата
Li-ion Батерија, со стандарден полнач
Гаранција: - 2 години