Iskra MG-2 WH - Мини тостер

  • Попуст
  • Редовна цена 1,390.00 ден
Вклучен данок.


• Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz
• моќност: 700W-800W (макс)
• Панели изработени од нелеплив материјал
• Два индикатори за статусот
• термостат
• Заштита од прегревање
• Број на тост: 2
• Форма на плочата на решетки: ребрести
• Боја: црна
• Димензии на кутијата (во мм): 243 (L) x 97 (W) x 232 (H)
• Нето тежина: 1,08 кг
• Бруто тежина: 1,25 кг

• 24 месеци гаранција