Iskra - Конец за тример 2,7x15

  • Попуст
  • Редовна цена 290.00 ден
Вклучен данок.


Дебелина на конец: Ø 2.7mm
Должина на конец: 15m
Premium Co-Polymer за дополнителна моќност и трајност
Пакување: блистер,