Iskra IC-2000S - Индукциска плотна

  • Попуст
  • Редовна цена 3,690.00 ден
Вклучен данок.


• моќност: 2000W (макс)
• Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz
• 10 степени на труд (200W-2000W)
• Поставување на работната температура од 60-240 ° C
• можност за прикажување на температура во C ° или моќност во W
• тајмер: 1 до 240 мин
• автоматско исклучување по 120 мин
• минимална загуба на топлина (90% ефикасност)
• заштеда до 60% време
• заштеда на енергија до 50%
• 50% побрзо готвење
• издржлива стакло-керамичка површина за готвење (4 мм)
• погоден за садови од Ø12 до Ø26 см
• автоматско препознавање сад
• LED дисплеј
• контрола на допир
• Нозе што не се лизнуваат
• заштита од прегревање
• заштита од пренапони
• лесно чистење
• Димензии на пакетот (во мм): 320 (L) x 88 (W) x 390 (H)
• Нето тежина: 2,3 кг
• Бруто тежина: 2,65 кг

• 24 месеци гаранција