Iskra HL-SD15Li-1036 - Батериска Штрафилица

  • Попуст
  • Редовна цена 1,700.00 ден
Вклучен данок.


Напон: 3,6V
Моќност : Li-ion Батерија ( 1,3Ah )
Вртежи во празно: 180 / мин-1
Вртежен момент : 3 Nm
LED сијалица
Самозатезна глава : Ø 6,35 mm