Iskra GX MC012 Мини рачна кружна пила

  • Попуст
  • Редовна цена 4,990.00 ден
Вклучен данок.


• Јачина: 450W
• Напон: 230-240V ~ 50Hz
• Обртаи: 3400 / min-1
• промер: ø 54,8 мм
• дубина (максимум): 12 мм
• удобна рачка
• 3 ножа
• должина на кабел: 1,8 м
• Пакување: куфер
•Димензии: 310 x 110 x 225
• Нето тежина: 2,3 кг