Iskra GX-MC011 - Кружна пила 900W

  • Попуст
  • Редовна цена 7,190.00 ден
Вклучен данок.


Кружната пила Iskra GX-MC011 900W може да се пофали со моќно сечило со дијаметар од 125 mm. Длабочината на сечење под агол од 90 ° е 60 mm. Практичниот куфер овозможува лесен и брз транспорт, додека удобниот зафат го спречува заморот.

  • 2 универзални ножеви
  • куфер

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ:

  • Напон: 230-240V ~ 50Hz
  • Моќност: 900W (макс)
  • Нема оптоварување тежина: 0-4500 вртежи во минута
  • Дијаметар на сечивата: Ø 125 mm
  • Длабочина на сечење (макс): 60 mm
  • Должина на кабел: 1.8m

2 години гаранција