Iskra GX-MC010B-2 - Циркуларна пила

  • Попуст
  • Редовна цена 4,190.00 ден
Вклучен данок.


1200 W јачина
5000 rpm во празен од
Длабочината на сечење на 90 ° - 60 mm
при 45 ° - 48 mm
Подесувачки агол на сечење до 45 °
1,8 m кабел

2 години гаранција