Iskra GX-JS004A - Убодна пила

  • Попуст
  • Редовна цена 2,690.00 ден
Вклучен данок.


• Напон: 220-240V ~ 50Hz
• Снага: 600W (максимум)
• 3 подесувања на брзината
• Брзина: 0-3000 окр / мин
• Прилагодлив агол на сечење: 45 °
• Дебелина на сечење:
• дрво: 65 мм
• пластика: 12 мм
• железо: 6 мм
• Кабел за напојување: 1,8 м
• Димензии: 240 x 75 x 215
• Нето тежина: 2 кг