Iskra GH-033 - Пластеник

  • Попуст
  • Редовна цена 5,200.00 ден
Вклучен данок.


Димензии: 2500 x 2000 x 2110mm (ДxШxВ)

Материјал:
Метални цевки Ø19 mm со PP спојка,
PE-LD мрежа, платно
Пакување: кутија

Тежина: 12 kg