Iskra GH-019 - Пластеник

  • Попуст
  • Редовна цена 5,990.00 ден
Вклучен данок.


Димензии: 3000 x 1500 x 1750mm (ДxШxВ)

Материјал:
Метални цевки Ø19 mm со PP спојка,
PE-LD мрежа, платно
Пакување: кутија
Димензии на кутијата (во mm): 1470 (Д) x 290 (Ш) x 150 (В)

Тежина: 7,5 kg