Iskra GH-011-1 - Пластеник

  • Попуст
  • Редовна цена 2,200.00 ден
Вклучен данок.


Димензии: 1815 x 920 x 715mm (ДxШxВ)

Материјал:

Метални цевки Ø13 mm со PP спојка,
PE-LD мрежа, платно
Пакување: кутија

Димензии на кутијата (во mm): 920 (Д) x 190 (Ш) x 100 (В)

Тежина: 3,0 kg