Iskra GH-010 - Пластеник

  • Попуст
  • Редовна цена 2,650.00 ден
Вклучен данок.


Димензии: 2000 x 770 x 1690mm (ДxШxВ)

Материјал:
Метални цевки Ø16 mm со PP спојка,
PE-LD мрежа, платно
Пакување: кутија
Димензии на кутијата (во mm): 910 (Д) x 260 (Ш) x 130 (В)

Тежина: 4,4 kg