Iskra GH-007 - Пластеник

  • Попуст
  • Редовна цена 2,450.00 ден
Вклучен данок.


Димензии: 1800 x 1420 x 820mm (ДxШxВ)

Материјал:
Метални цевки Ø16 mm со PP спојка,
PE-LD мрежа, платно
Пакување: кутија
Димензии на кутијата (во mm): 740 (Д) x 220 (Ш) x 150 (В)

Тежина: 3,6 kg