Iskra FP-1601 - Стоечки вентилатор на вода

  • Попуст
  • 6,300.00 ден
  • Редовна цена 6,990.00 ден
Вклучен данок.


Јачина: 75w
Напон: 220-240v~50/60Hz
Дијаметар: Ø 40cm
Функција на нишање: 75 степени
Подесување на наклон: 15 степени
3 брзини
3 крилна перка
Часовник: до 7,5h
Далечинско управување
Функција за распрскување вода
Заштита од прегревање
Гумирано подножје на ногалката
Должина на кабел: 1,5m