Iskra FH 105 - Калорифер

  • Попуст
  • Редовна цена 1,499.00 ден
Вклучен данок.


Напон: 220V-240V~50/60Hz
Моќност: 1800W-2100W
• 2 јачини: 1000W - 2000W
• 3 функции на дување: ладно, топло, жешко
• Функција за одржување на топлина
• Заштита од прегревање
• Заштита од превртување
• Термостат
• Индикатор
• Должина на кабел: 1,5m
• Димензии на пак (mm): 220 (D) x 155 (Š) x 220 (V)
• Нето тежина: 0,8 kg