Iskra FH 06 - Калорифер

  • Попуст
  • Редовна цена 1,190.00 ден
Вклучен данок.


Моќ: 1000w, 2000w,
Термостат,
Регулација на температура,
3 поставки на вентилаторот,
Керамички греач,
Заштита од прегревање, топло/ладно,