Iskra FD-40M - Стоечки метален вентилатор

  • Попуст
  • Редовна цена 4,190.00 ден
Вклучен данок.


Јачина: 50w
Напон: 220-240v~50/60Hz
Дијаметар: Ø 40cm
Функција на нишање: 75 степени
Подесување на наклон: 15 степени
3 брзини
4 крилна перка
Заштита од прегревање
Гумирано подножје на ногалката
Должина на кабел: 1,5m
Подесување на висина: 90-125m