Iskra ERO LD-3N12W - Метро на извлекување

 • Попуст
 • Редовна цена 299.00 ден
Вклучен данок.


Метро на извлекување:

 • Должина на метрото: 3m
 • Ширина на метрото: 16mm
 • Метро во жолта боја  со скала во mm
 • Магнети поставени на метрото за полесна употреба
 • Куќиште од ABS материјал
 • Гумирана заштита на куќиштето
 • Фиксна кочница за метрото
 • Класа на прецизност - II
 • Пакување: PVC рачка за закачување
 • Димензии  (во mm): 65 (Д) x 35 (Ш) x 115 (В) 

Пакување: PVC рачка за закачување