Iskra ERO IE-RS710 - Професионална сабјеста пила

  • Попуст
  • Редовна цена 5,790.00 ден
Вклучен данок.


• Напон: 230-240V ~ 50Hz
• моќност: 710W
• Брзина во празно: 0-2500 врт / мин
• должина на сечење: 20 мм
• променлива брзина
• дебелина на сечење:
   - дрво: 115 мм
   - железо: 3 мм
• додатоци:
   - 1 x сечило од дрво
   - 1 x метален нож
• Димензии на пакувањето (во мм): 490 (L) x 80 (W) x 190 (H)
• Нето тежина: 2,5 кг
• Бруто тежина: 3 кг
Гаранција 24 месеци