Iskra ERO IE-GC520 - Бензиска моторна пила

  • Попуст
  • Редовна цена 12,190.00 ден
Вклучен данок.


Карактеристики:

Зафатнина на моторот - 52 cm3
Номинална излезна моќност: 2.0 kW
Тип на мотор: двотактен
Воздушно ладење на моторот
Вртежи во минута при слободен тек: 3.000-10.500мин-1
Резервоар за гориво - 550 ml
Резервоар за моторно масло - 260 ml
Должина на меч - 457 mm
Погонски чекор: 8.255 mm (.325")
Тежина - 5,5 kg

2 година гаранција