Iskra ERO IE-ER12-1600 - Електрична глодалка

  • Попуст
  • Редовна цена 6,790.00 ден
Вклучен данок.


• Моќност: 230-240V~50Hz
• Јачина: 1600W
• Вртежи: 8.000-30.000 min-1
• Глава: 8 / 12 mm
• Макс. површина: 60 mm
• Ограничувач на длабочина на мелење
• Приклучок за усисување
• Димензии (mm): 295  x 145 x 255
• Тежина: 4,1 kg