Iskra ERO IE-AJ23-200 - Вибрациона брусалка

  • Попуст
  • Редовна цена 2,400.00 ден
Вклучен данок.


• Моќност: 230-240V~50Hz
• Јачина: 200W
• Број на вртежи: 15.000 min-1
• Број на вибрации: 30.000 min-1
• Пречник на вибрациски круг: 1,6 mm 
• Брусна плоча: 140x140x80 mm
• Сад за собирање прашина
• Димензии (mm): 210  x 130  x 150 
• Тежина: 1,32 kg 

2 години гаранција