Iskra ERO IE-AG900 - Професионална аголна брусалка

  • Попуст
  • Редовна цена 3,890.00 ден
Вклучен данок.


Напон: 230-240V~50Hz
Јачина: 900W 
Вртежи: 12.000 rpm во празен од                                                         
Осовина: M14
2 дотатни положби за рачката                                                          
Големина на диск: Ø 125 mm
Димензии на пакување (во mm): 320 (Д) x 138 (Ш) x 120 (В)

2 години гаранција