Iskra ERO FST152 - Сет бургии за бетон

  • Попуст
  • Редовна цена 699.00 ден
Вклучен данок.


Содржи бургии за бетон:
3 x 3.0 mm; 3 x 4.0mm; 3 x 5.0mm; 2 x 6.0mm;
2 x 8.0mm; 2 x 10.0mm

Пакување: блистер
Сетот содржи вкупно 15 парчиња.
Димензии на блистерот (во mm): 215 (Д) x 31 (Ш) x 225 (В)