Iskra ERO FST111 11 делен- Сет бургии за метал и пластика

  • Попуст
  • Редовна цена 499.00 ден
Вклучен данок.


HSS бургии
Дијаметар во mm: 1.5 / 2 / 2.5 / 3 / 3.2 / 3.5 / 4 / 4.5 / 5 / 6 / 8

Пакување: блистер
Сетот содржи вкупно 11 парчиња.
Димензии на блистерот (во mm): Ø 51 (Д) x 130 (В)