Iskra E180 - 18V Батерија за батериска штрафилица

  • Попуст
  • Редовна цена 1,790.00 ден
Вклучен данок.


Јачина – 18 V 1500 mAh
Материјал за напон – Li-ion
Изработка од тврда пластика
Патронски систем за монтирање
Копче за лесно вадење
2 светлосни индикатори (црвен = се полни, зелен = наполнето)
Стандарден приклучук за полнач О + - на 12 V – 0,2 A (одговараат и на двата модели 144 и 180)