INTEX Premium Базен 26726 457x122 cm

  • Попуст
  • Редовна цена 36,990.00 ден
Вклучен данок.


INTEX Premium Базен 26726 457 x 122 cm


--

INTEX Premium Базен 26726 457x122 cm


За вашиот двор или градина. Лесно се монтира,лесно се одржува и нуди незаборавна летна забава.

INTEX 26726 моделот е со метална конструкција, филтер пумпа, подлога, скали и прекривка.

Потребно е околу 3 часа да работи филтер пумпата во едно деноноќие за да се прочисти водата од нечисотии.

Дијаметар: 457 см
Висина: 122 см

 

ФАБРИЧКА ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА !