INTEX Базен 58484 305x183x56

  • Попуст
  • 1,990.00 ден
  • Редовна цена 2,390.00 ден
Вклучен данок.


INTEX базен за вашиот двор или градина. Лесно се монтира,лесно се одржува и нуди незаборавна летна забава за вас и ваште најмили

Должина: 305 см
Ширина: 183 см
Висина: 56 см
Капацитет: 999 литри вода (80% полн)

ГРАТИС ПУМПА

ФАБРИЧКА ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА !