Intex 28002 Сет за чистење базен

  • Попуст
  • Редовна цена 1,790.00 ден
Вклучен данок.


INTEX 28002 СЕТ за чистење на базен
Наменета за чистење на базени со дијаметар до 488cm
Дијаметар на телескопска рачка: 239cm 
Бренд: INTEX