HurriClean - сретство за инстант чистење на тоалети

  • Попуст
  • 299.00 ден
  • Редовна цена 599.00 ден
Вклучен данок.


Инстант чистач на тоалети HurriClean ги елиминира наталожената мувла, бактерии и 'рѓа преку вечер. На наједноставен начин ослободете се од нечистотиите!


--

Автоматскиот чистач на тоалети HurriClean ги елиминира наталожената мувла, бактерии, 'рѓа преку вечер. HurriClean користи природни состојки кои автоматски се чистат при контакт со водата. Нанесете го автоматскиот чистач на тоалети еднаш месечно и ќе ги елиминирате нечистотиите од валканиот тоалет.

Кога ја пуштате водата во ВЦ школката, циклонската формула работи низ млазниот поток и ги отстранува наслагите што ја забавуваат водата. Со тек на времето, нечистотиите што се таложат ја забавуваат моќноста на течењето на водата во тоалетот. Кога редовно се користи, автоматскиот чистач на тоалети HurriClean целосно ќе го исчисти млазниот тек, овозможувајќи ви ВЦ школка без бактерии.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=oZ-eDoWOuos[/embedyt]