Giggles - Заштитна капа за капење на бебе

  • Попуст
  • 130.00 ден
  • Редовна цена 299.00 ден
Вклучен данок.


Удобно капче за најмалите! Со оваа заштитна капа уживајте во секое капење на Вашето најмило! Вашето дете ќе ужива во капење без солзи и без вода во ушињата.

Заштитната капа е направена од EVA пена која се одликува со извонредна мекост, а истовремено е издржлива и цврста. На задната страна се поставени копчиња за прилагодување на големината.

Наменета е за деца од 0 до 5 годишна возраст.

Димензии на внатрешен дел во најширока позиција на закопчување: 15.5 х 15 cm
Димензии на надворешен дел: 31.5 х 28 cm