Fast Hair Straightener

  • Попуст
  • Редовна цена 499.00 ден
Вклучен данок.


Четка за пеглање на коса Fast Hair Straightener !! Овој производ е 2 во 1 комбинација од керамичка пегла за коса + четка за коса.


--

Четка за пеглање на коса Fast Hair Straightener !!

Овој производ е 2 во 1 комбинација од керамичка пегла за коса + четка за коса

Може да се користи и на сува и мокра коса.

Ја подигнува косата од коренот и што е најбитно од се не ја оштетува косата.

Направен е за постигнување на завидливи резултати за помалку од 3 минути. Само за неколку секунди ќе ви ја направи косата како што посакувате.

Пеглејте ја косата додека ја чешлате со неверојатната четка за пеглање на коса Fast Hair Straightener hqt-906!!
Новата Anion технологија го отстранува статичкиот електрицитет од вашата коса.
LED дисплеј и копчиња со кои се контролира.
Работи на јачина од 100 - 230V.
Постигнува температура до 230 степени за помалку од 3 минути.
Има 360 степени ротирачки кабел.

Заштита од пожар и изгореници: Специјална технологија за заштита од изгореници ја задржува топлината каде што треба да биде и не дозволува да ја изгори вашата коса или вашата рака! Новата Anion технологија го отстранува статичкиот електрицитет од вашата коса и во комбинација со воздухот се создава влага и на тој начин ја храни вашата коса.

LED дисплеј и копчиња со кои се контролира.

Постигнува температура до 230 степени за помалку од 2 минути.

Работи на јачина од 100 - 230V.

Работи на струја. Има 360 степени ротирачки кабел.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=2bjx_Pxlc-4[/embedyt]