Електричен робот за чистење

  • Попуст
  • Редовна цена 1,990.00 ден
Вклучен данок.


Дали некогаш кога сте размислувале за далечната иднина сте замислувале дека ќе постојат роботи кои ќе ги вршат вашите секојдневни обврски место вас,слично како во научно фантастичните филмови?

Таа далечна иднина е токму сега !!!

Ви го претставуваме безжичниот робот за чистење кој ќе го правосмукува вашиот дом додека вие пиете кафе или гледате телевизија.

Се што треба Вие да направите е да претиснете на копчето START и роботот почнува да си ја врши неговата работа и да го правосмукува вашиот дом без никаков ваш дополнителен ангажман.
Со помош на Smart Processor што овој робот го поседува,тој ги предвидува и заобиколува сите препреки што излегуваат пред него и има способност да ги избегне.
Автоматски се враќа по површините каде што ќе забележи нечистотии (трошки,прашина,влакна или слично) и минува низ нив се додека не ги собере во целост, а потоа продолжува да се движи низ собата барајќи нови нечистотии.

Овој уникатен и иновативен електричен робот Ви овозможува три различни начини на чистење, што значи дека ќе немате потреба од дополнителна опрема додека го чистите Вашиот дом, бидејќи овој електричен робот ќе го џогира, правосмукува и брише Вашиот под.

Карактеристики на роботот за чистење:

-Димензии: 23x23x5cm

- Материјали од кои е изработен роботот: Високо квалитетна ABS пластика + електрични компоненти

-Моќност: 5W

-Напон: 3,7V

- Ефективно време на работење: 2 часа

- Батерија : 1200mAh

- Време за полнење на батеријата: околу 3 часа

- Содржи Smart Processor и со помош на вграден сензор детектира секаков вид нечистотија и ja елиминира.

- Може да се движи на рамни и не рамни површини .

- Врши функција на џогирање, правосмукување, метење и бришење на Вашиот под.