Подлога што ќе го држи вашиот 'рбет исправен

  • Попуст
  • 499.00 ден
  • Редовна цена 890.00 ден
Вклучен данок.


Кажете збогум на досадните болки во грбот и половините со овој производ што ќе го држи вашиот 'рбет исправен.

Оваа подлога го држи вашиот 'рбет и грб толку правилно,што дури можете да седнете врз јајце без да го скршите!
Долгото седење во канцеларија или во автомобил повеќе не мора да биде болно и непријатно. Оваа подлога овозможува да седите цел ден дури и на најтврдиот стол,а сепак да ви биде удобно. Ергономскиот дизајн е направен од ултра флексибилен полимер што се собира кога ќе седнете врз него и ги апсорбира акутните точки врз кои во нормални услови се создава притисок и се појавуваат болки. Исто така подлогата е дизајнирана така што овозможува да минува воздух низ неа,што секогаш кога ќе седнете врз неа се чувствувате пријатно.

Придобивки и карактеристики од Egg Sitter:

  • Ослободува од болки во половината и грбот
  • Специфичниот дизајн овозможува воздухот да циркулира низ Egg Sitter создавајќи исклучително пријатно чувство додека седите
  • Направен од ултра флексибилен полимер,правејќи го долготраен и издржлив
  • Се прилагодува на вашето тело апсорбирајќи ги акутните точки кои под притисок предизвикуваат болка