Eлектронски сеф ET25

  • Попуст
  • Редовна цена 4,990.00 ден
Вклучен данок.


Димензии: 25 cm х 35 cm х 25 cm (21,8 cm3)
Сефот има дигитален екран со тастатура која може да се програмира употребувајќи ги од 1 до 8 бројките
Се заклучува ако се внесе неколку пати погрешен код и мора да се отклучи со клуч
Имаат можност за заштрафување во ѕид