Dynamic 7482 - Конвектор греалка

  • Попуст
  • Редовна цена 1,899.00 ден
Вклучен данок.


Моќност: 750W/1250W/2000W
Ротационен прекинувач
Димензии: 600*390
Прилагодлив термостатот
Безбедно термичко исклучување
Заштита од прегревање
Индикаторско светло
Вградени рачки за носење
24-часовен тајмер
Метален дизајн

Гаранција: 1 година