Dynamic 7480 - Панелна греалка 2000W

  • Попуст
  • Редовна цена 3,599.00 ден
Вклучен данок.


Моќост: 2000W
Димензии: 965*130*470
Гаранција: 1 година
Самостојна или монтирана на ѕид
Со далечински управувач
Прилагодлива контрола на термостатот
Заштита од прегревање
IP24 водоотпорен
Алуминиумски елемент за греење

Гаранција: 1 година