Dynamic 2586 - Вертикален калорифер TG200-B3

  • Попуст
  • Редовна цена 799.00 ден
Вклучен данок.


Моќност: 2000W

Заштита од прегревање

Прилагодлив термостат

Гаранција: 1 година