Држач за салветки во форма на цвет

  • Попуст
  • Редовна цена 199.00 ден
Вклучен данок.


Идеален изум за да ги изненадите гостите при секој повод. Едноставно преклопете ја салветката во триаголник и ставете ја во отворот на стеблото и звртете.
Во зависност од начинот на формирање на триаголниот и типот на салветката ќе може да создадете роза, лале или пак каранфил.

Сетот доаѓа со 4 држачи и комплет салветки.