2 х Држач за ќеси

  • Попуст
  • Редовна цена 299.00 ден
Вклучен данок.


 Постојат некои производи кои дефинитивно можат да го направат секојдневнието и брзиот начин на живот многу поедноставен и полесен. Еден од нив дефинитивно е иновативниот држач за ќеси со којшто ќе можете лесно и едноставно без никакви тешкотии да ги пренесете многубројните шопинг ќеси до Вашиот дом.  Нема да има никаква потреба да се враќате по неколку пати до Вашиот автомобил затоа што со држачот за ќеси ќе можете да ги поставите и пренесете ќесите наеднаш без да ги преоптеретувате Вашите раце.

Држачот е направен од високо квалитетна пластика што овозможува висок степен на издржливост.

Тоа е производот кој со сигурност ќе го направи шопингот многу по едноставен и полесен, а Вие дефинитивно треба да го поседувате дома.