Домашно фудбалче

  • Попуст
  • 699.00 ден
  • Редовна цена 1,490.00 ден
Вклучен данок.


Кога нема услови за играње фудбал надвор, играјте фудбал во Вашиот дом! Оваа компактна табла за играње фудбал е наменета за најмалите спортисти. Предизвикајте го Вашето малечко на натпревар и забавувајте се со часови. Мала и компактна табла значи дека ќе немате проблеми за транспортирање или чување и ќе може да играте било каде и да имате рамна подлога.

 

Изработена од високо квалитетни ABS материјали, таблата за играње фудбал е безбедна и издржлива. Лесно се оперира и изгледа чисто и прегледно. Одличен избор за подарок на мали спортисти, особено поради фактот што оваа игра може да ја подобри раци-очи координацијата. За време на играта, ќе имате можност да минувате забавно време со малите и да се поврзате на сосема нов начин.

 

Правила за играње:

 

  1. Ставете го топчето во означениот круг за старт на играта
  2. Користете ги копчињата од двете страни за играње
  3. Притиснете го копчето за резултат по секој постигнат гол за да го броите резултатот

 

Во пакетот има:

 

  • 1 х табла за фудбал
  • 2 х топчиња фудбал