Детски џип на акумулатор - Mercedes white

  • Попуст
  • 8,990.00 ден
  • Редовна цена 9,990.00 ден
Вклучен данок.


'- Далечинско за родителите (2.4GHz)

- Самостојно управување од страна на детето

- Широко и удобно седиште

- Безбедносен појас

- Амортизери на сите тркала за зголемена комоција и овозможуње да се вози по секаква површина

- Тркала изработени од неверојатен материјал кој дури и при убод на истите остануваат функционални

- Има опција за возење наназад

- ЛЕД светилки

- МП3 Плеер

- Индикатор на батеријата

- Врати кои се отвараат и затвараат

- Брзина 3-5Км во зависност од теренот и тежината на детето

- Димензии на возилото: 110 x 65 x 67 см

- Максимална носивост: 40 кгДостапен во бела и црвена боја