Детски базен INTEX 58431 188x46

  • Попуст
  • Редовна цена 1,490.00 ден
Вклучен данок.


Детски базен INTEX за вашиот двор или градина. Лесно се монтира,лесно се одржува и нуди незаборавна летна забава на ваште најмили

Дијаметар: 188 см
Висина: 46 см

ФАБРИЧКА ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА !