Детски багер на акумулатор Blue

  • Попуст
  • Редовна цена 9,490.00 ден
Вклучен данок.


Карактеристики на багерот на акумулатор:

 
- Батерија: 6V4.5AH
- Возраст: 1-7 год
- Носивост: 40-50 кг
- 4 тркала изработени од висококвалитетни материјали
- Брзина: 3-6 km/h
- Рачка за копање која се управува мануелно.
- Музички и светлечки ефекти